Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Специално отношение

Всеки празничен сезон се оказваме в капан на хаоса, който е около Коледа – планираме храна, тоалети и подаръци – и забравяме за факта, че вторият голям празник, Новогодишната нощ, настъпва само седмица по-късно и почти винаги ни се изплъзва. Обръщаме внимание на първия компонент от цялостната визия - връхната дреха. С нашето предложение ще блестите в синхрон с новогодишната заря. Спряхме се на тази пелерина, защото с нея гарантирано ще можете да преобразявате визията си на още много всеки специални поводи.

Прочети още

LuxyLu image
Празнична нагласа и визия

Повишаване на женствеността

Потънали в празнична мъгла, която често ни обгръща между Коледа и Нова година, изгубваме представа за дните. А както и много често се получава, оставяме планирането за последния момент и накрая не успяваме да намерим подходящо за парти облекло. Тази година нека е различно, нека сме подготвени! Изненадайте себе си с елегантна и подчертаваща женствеността рокля като тази - балансирана комбинация от блясък и дантела.

Разгледай подробно

Празнична нагласа и визия

Класика и ефекти

Предвид двете години, които току-що издържахме, сме по-готови от всякога да празнуваме, като започнем с рокля с блясък, на която можете да разчитате и след празниците. Черното е неуспорима класика, която позволява безброй комбинации на бижута, обувки и връхна дреха.

Прочети за роклята

Празнична нагласа и визия

Ефектът е подчертан

Понякога облеклото е на първо място, но ако за вас аксесоарите са на фокус, това сако без съмнение няма да попречи на колието или обеците да блестят. Ако имате невероятно бижу, тогава вероятно ще искате да планирате цялото си облекло около него. Завършете с ефирната пола панталон, с която ще разкриете красотата и на онези обувки, които купихте за специален повод, но така и не обухте. Така или иначе, справедливо е да кажем, че тази година ще направим всичко възможно да сме най-ефектни.

Виж повече

Празнична нагласа и визия

Неповторима и стилна

Независимо от вашите планове, ние сме избрали предложения за облекло за всеки повод, за да пазарувате сега, да сте готови за парти и да можете да си носите тоалета и след това. Новото нормално ни научи на повече практичност. Надяваме се нашите предложения да са ви вдъхновили. Целият екип на LuxyLu ви пожелава ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и УСПЕШНА и изпълнена със ЗДРАВЕ НОВА 2022 г.!

Към костюма

Абонирай се

Може да изберете също