Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Симфония в черно и сиво

Стилна и запомняща се комбинация от два неутрални цвята: черно и сиво, преплетени с умереност в красив и ненатрапчив принт зебра. Десенът на сакото, вдъхновен от красотата на дивата природа, подхожда идеално на почти всеки панталон или пола. Вложете въображение и комбинирайте смело. Висококачествената парена вълна осигурява не само топлина, но и комфорт. Изключителният външен вид и качеството на изработката на сакото ще Ви донесат увереност.

LuxyLu image
Дамско вълнено сако и зимен панталон

Дрехи, създадени за успех

Елегантното вълнено сако е с класическа кройка, а разнообразието в модела идва от ефекта на плата - черни ивици върху сива основа. Дрехата е с изчистен силует. С дълъг ръкав, който завършва с черен подгъв и цепка. Тези елементи позволяват, ако прегънете ръкавите, да трансформирате сакото в дреха с маншет, като по този начин лесно се променя и дължината на ръкавите. Закопчаването е с три копчета, а в средата на гърба има деликатна цепка.

Класическа и все пак различна дреха в сиво-черни нюанси, която можете да съчетавате с разнообразно облекло в консервативни или по-смели цветове - панталони, поли или рокли.

Дамско вълнено сако и зимен панталон

Допълнихме тоалета със сив панталон от вълна, полиестер и еластан - практичен и задължителен за гардероба на съвременната жена през зимата. Материите, от които е изработено сакото, са със следния състав: плат 1: 56% полиестер, 34% вълна, 10% акрил; плат 2: 52% полиестер, 38% вълна, 10% акрил; хастар: 100% полиестер.

Абонирай се

Може да изберете също