Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Дълго пончо с качулка и дънков панталон

Когато имате нужда да избягате от строгия етикет, бързото темпо и суетата на града и да потънете в неделно безгрижие, а защо не и за по-хладните моменти в офиса.

Новото попълнение във Вашия гардероб, което ще се превърне в една от любимите Ви дрехи - дълго пончо с качулка в тъмносин меланж.

LuxyLu image
Дълго синьо пончо и дънков панталон

Неделно настроение и в делниците

Пончото е удобно и практично. Кройката му е асиметрична. Моделът е с голяма качулка и издължена задна част. Цветовата комбинация, която Ви предлагаме, е класическа - черно, бяло и тъмносиньо.

Панталонът от деним е с изчистената линия на кройката, която приляга идеално по тялото. С два джоба при предната част и два при гърба, декоративни тегели по всички елементи на панталона. Към вградения колан на панталона са добавени и гайки.

Дълго синьо пончо и дънков панталон

Материята на пончото е в точното съотношение от 65% вълна, 20% полиакрил и 15% полиестер. Моделът се предлага и в черен меланж.

Пончото е съчетано със спортно-елегантен панталон от деним. Състав: 98% памук и 2% еластан.

Свързани продукти

Дамско черно пончо и дънков панталон

Когато имате нужда да избягате от строгия етикет, бързото темпо и суетата на града. Дълго дамско пончо с качулка, което Ви зарежда с неделно настроение дори в делничните дни.

Вижте

Може да изберете също