Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Лятна среща на синьото и сивото

Елегантно сако от памук с еластичност. Дреха с класическа линия, без подплата. Сакото е комбинация от множество детайли, сглобени във вталена, елегантна дреха, декорирана с лицеви тегели, шлиц при гърба с ефектни копчета. Модел с ревер - класически и практичен; закопчава се с копчета при предната част.

LuxyLu image
Светлосин костюм от две части

Комбинация, с която ще се отличите

Съчетайте сакото с удобен и стилен панталон и в резултат ще получите един костюм, с който няма да останете незабелязана. Панталонът също е изработен от памук и еластан. Кройката му позволява да пасне идеално по тялото Ви. Две джобчета в предната и две джобчета в задната част. Декоративни тегели. Към вградения колан са добавени гайки.

Светлосин костюм от две части

Дамски костюм в две части

Костюм от две части, които можете да комбинирате и с други дрехи според повода и фантазията си. Светъл, но делови цвят, в който се срещат бледосиньо и светлосиво. Този класически летен сет Ви позволява да разчитате на безупречна визия, без да правите компромис с комфорта си в топлите дни.

Свързани продукти

Бял костюм от памук

Дамски костюм в бяло. Сако от памук с еластичност. Дреха с класическа линия. Нежният бял цвят е стилен избор за топлия сезон. Кройката на сакото е с класическа линия, няма подплата. Съчетание с практичен панталон от същата колекция.

Вижте

Дамски костюм от памук в червено

Класическо облекло в смел цвят. Дамски костюм за лятото, с който можете да изпитате комфорта на памучната материя и в най-горещите дни и едновременно с това да се радвате на елегантна визия.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също