Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Спортно-елегантен стил в мастиленосиньо

Дънковите материи не са запазени само за свободното време - те си проправят път и в деловото облекло. Прецизният избор на цвят и подходяща кройка могат да направят чудеса с денима, от които Вие, на свой ред, да се възползвате. Подарете си удобство, без да правите компромис с елегантността. Носете кокетните рокля и сако от деним в мастиленосиньо с удоволствие и увереност.

LuxyLu image
Комбинация от дънкова рокля и сако

Незабравима небрежна елегантност

Тази комбинация от деним е чудесен избор на облекло за всекидневието. Силуетът на роклята е стилен и женствен. Кройката ѝ е класическа и приляга по тялото, подчертавайки достойнствата му. Ръкавите са къси. Дрехата се закопчава с цип при гърба. Има вграден колан, изработен от плат с контрастиращ по-светъл цвят.

Сакото е перфектното допълнение към роклята. В дрехата има множество малки детайли. Декорирана е с украсителни шевове. Закопчава се с три копчета. С джобчета при талията.

Комбинация от дънкова рокля и сако

Роклята и сакото предлагат неограничени възможности за съчетаване с любимите Ви дрехи и аксесоари - както заедно, така и поотделно. Подходящи са за всякакви поводи, освен за най-официалните. Облекло, което гарантира комфорта Ви. В състава на плата са включени 97% памук и 3% еластан.

Свързани продукти

Дънкова рокля от деним

Рокля от деним в мастиленосиньо. Класическа вталена кройка. Елегантен силует. Къси ръкави. Закопчаване с цип при гърба. Вграден колан, изработен от по-светъл на цвят плат. Красота и комфорт.

Вижте

Сако и панталон от деним

Чудесен избор на сако и панталон от деним за всекидневието. Силуетът е стилен и женствен. Сакото се закопчава с копчета. С джобове при талията. Панталонът перфектното допълва тоалета. Кройката на му е класическа и приляга по тялото.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също