Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Билет за бизнес класа

За дамите, които знаят, че класата не търпи компромис във външния вид, бизнесът също. Строгият и елегантен стил е Ваша визитка и лично отношение към света. Тъмното вълнено палто винаги ще бъде връхната дреха, създадена за всекидневни победи.

LuxyLu image
Стилно зимно палто

Строга визия, която се запомня

Зимното палто, в чийто състав преобладава вълната, е с втален силует. Яката е от богата екокожа, която предава повече женственост и шик на изчистената линия. Закопчаването е тик-так. С два джоба, завършени с капачета. С елегантна цепка при гърба, за повече свобода на уверената Ви крачка.

Стилно зимно палто

Дамско вълнено палто

Нашият стремеж е да съчетаем красивия дизайн и практичното предназначение на дрехата в един модел. За целта заложихме на висококачествен основен плат от 80% вълна и 20% полиамид. Кожената яка е от 95% полиестер и 5% други влакна. С подплата от 100% полиестер.

Свързани продукти

Черно вълнено палто с голяма яка

Дълго вълнено палто в наситено черно. Връхна дреха с вталена горна част, преминаваща в лек трапец от талията до подгъва, с нестандартна по форма яка. С асиметричен шлиц в средата на гърба и скрито закопчаване, за да подчертае елементите на палтото.

Вижте

Класическо късо палто в сиво

Вълнено палто с двуредово закопчаване. Елегантен висок ревер, който визуално удължава фигурата. Дрехата е с права, класическа линия. Палтото е с шлиц при гърба и има два джоба, с капачета под талията. Подплата е с ефектен леопардов мотив.

Вижте

Елегантна рокля в черно

Елегантна рокля в комбинация от два десена. С вграден колан. Ръкавите и страничните детайли са от едноцветен плат, а тези при средата – в меланж рибена кост. С хастар.

Вижте

Може да изберете също