Кои сме ние

Уважаеми Дами,

Вие сте на страницата на Luxylu - една нова българска марка. Нашите облекла може да намерите единствено на страниците на този магазин. LUXYLU е марка на българската компания Мега силует ООД. Фирмата ни има производствена дейност от 1996 и за изминалите 19 години изработваме дамски облекла предимно за европейски марки и клиенти. Изградихме високи критерии за качество и усъвършенствахме технологии за прецизна работа, за да можем сега да предложим специално разработени за българският потребител дамски облекла с нашата марката LUXYLU.

Избирайки нашите модели ще откриете елегантна женствена линия и точен детайл, удобство и смели решения в желанието Ви да бъдете различни. Продуктовата ни гама включва категориите бизнес облекла, за деловото ежедневие и за свободното време и уикенда. Стремим се да използваме естествени материи или сродните им изкуствени, почти без синтетични. Характерно за нашите модели е съчетанието на различни материали и цветове в един модел. Знаем, че всяка жена иска да притежава неповторима дреха затова произвеждаме малки серии  - между 20 и 50 броя.

Разбираме колко е трудно да се избере дреха по снимка, когато не можем да усетим материята и да преценим подхожда ли ни този цвят, затова Ви предлагаме да Ви изпратим мостра от материала на желаната дреха по пощата на посочен от Вас адрес за сметка на магазина (повече информация тук).

Добре знаем колко е трудно да се избере подходящ размер дори когато сме в магазина и държим дрехата в ръце - и затова имаме решение - предлагаме Ви две специални услуги насочени към изборът на размер - за всеки модел предлагаме таблица, в която са посочени ключови размери. По нея ще може да прецените как ще Ви стои дрехата или да ги сравните с размерите на Ваша любима дреха от същият тип (повече информация тук). Ако въпреки това продължавате да се колебаете може да използвате нашата специална услуга за доставката на два размера от един модел на цената на един (повече информация тук).

Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси - звънете ни, пишете ни за всичко, което Ви интересува!

Екипът на Luxylu

Luxylu - твоето желание!

 

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и ще получавате информация за промоции и нови продукти