Условия за доставка

          В този раздел ще опишем какво и как се случава с доставянето на заявената до LUXYLU.BG поръчка от страна на Потребителя.

     1. След като в LUXYLU.BG  постъпи Поръчка от Потребител, автоматизирана система изпраща съобщение до посочена от Потребителя електронна поща, за успешно приетата Поръчка. Ако Потребителят не получи такова съобщение означава, че поръката не е достигнала  до електронния магазин. Доставка се прави само на успешно приети поръчки.

     2. Потребителят ще бъде уведомен когато поръчката е опакована и предадена на Куриера за транспортиране до съотвтния адрес.

     3. Доставките се извършват от куриерска фирма SPEEDY.

     4. Доставки в неделя и официални празници не се извършват. Доставките в събота са до 13.30 часа.

     5. Обикновените поръчки се изпълняват в рамките на 4 дена. LUXYLU.BG предлага на своите клиенти Експресна доставка за следващия ден, ако поръчката е направена до 16.00 часа. За да се възползва от тази услуга Потребителят трябва изрично да изкаже това си желание.

     6. Доставката на поръчките в електронен магазин LUXYLU.BG е  БЕЗПЛАТНА  до офис на куриерската фирма Speedy

и 3.00 лева до офис на куриерска фирма Eконт.

      В случай, че Потребителят желае поръчката  да бъде доставена до адрес трябва да заплати сумата от 3.00 лева.

      В случай, че Потребителят желае поръчката да бъде доставена експресно до адрес трябва да заплати сумата от

8.00 лева.

     7. Посочените условия за доставка важат само за територията на Република България.

         За доставка извън територията на Р.България са в сила тарифите и сроковете на куриерска фирма SPEEDY .

     8. При получаване на стоката Потребителят трябва да заплати "наложения платеж" и дължимата по доставката сума (ако има такава), след което да отвори пакета, за да провери целостта на получения продукт. В случай, че е нарушена целостта на Продукта  или неговото качество и визия е необходимо да се състави протокол между Куриера и Потребителя, в който да се отбележат всички повреди нанесени при доставката. Потребителят се задължава своевременно да уведоми Продавача за случилото се. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.

     9. Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес или не отиде до посочения офис на SPEEDY, за да получи в срок стоката, Продавача се освобождава от задължението да изпълни заявената поръчка.  

 

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и ще получавате информация за промоции и нови продукти