Кой е моят размер?

Уважаеми Дами,

Ние знаем колко е трудно да се избере подходящ размер, когато държим дрехата в ръце, а какво остава когато я виждаме само на снимка! С цел да улесним Вашият избор на размер от харесаната дреха ние създадохме тази страница, на която Ви предлагаме разнообразни съвети и информация (основавайки се на нашият опит), за да изберете по-лесно подходящият за Вас размер. 

За всяка дреха ще намерите страница "Виж Мерките На Този Модел", която съдържа две таблици - първата за размерите на човешкото тяло, втората за конкретните размерите на всяка дреха. Втората таблица е много полезна, за да прецените как една дреха ще Ви подхожда, тъй като ние предлагаме различни модели за различните типове фигури. Ако имате нужда от повече информация как да измерите даден размер задръжте мишката върху въпросителният знак до съответната мярка, там ще се появи поле с допълнително описание.

 

Както вече казахме първата таблица на страница "Виж Мерките На Този Модел" съдържа информация за размерите на човешкото тяло, които отговарят на съответният размер на дрехата. За да ги измерите вземете шивашки метър и измерете местата посочени на схемата, получените данни сравнете с таблицата и определете размерът, който е най-близък до Вашите мерки (тези измервания се правят по бельо):

  • 1. гръдна обиколка - измерете плътно през най-изпъкналата част на гърдите;
  • 2. обиколка на талията - това е обиколката на най-тясното място на торса. За да я измерите сантиметърът трябва да ляга плътно по тялото без да стяга;
  • 3. обиколка на ханша - най-често се намира на 20 см. под талията, но варира при различните фигури. За да я измерите намерете най-широката обиколка в долната част на торса.

 

 

 

Втората таблица на тази страница показва точните размери (наричаме ги обмерни данни) за всяка дреха тъй като облеклата са с различни силуети - вариращи от силно вталени до свободни - и всеки има различни предпочитания относно изгледа на дрехата - по-вталена или свободна. Тези данни ще Ви помогнат да придобиете представа как ще изглежда дрехата, когато я облечете.

Използвайте тази таблица заедно с дрехите, в които се чувствате комфортно и изглеждате добре. Вземете любимата си дреха от гардероба в зависимост от това какъв вид дреха избирате, закопчайте я и я поставете свободно опъната на равна повърхност. Измерете мерките показани във втората таблица на страница "Виж Мерките На Този Модел" и определете размера като ги сравните с тези в таблицата. Вижте в колоната на кой рамер, измерените от Вас обмерни данни на Вашата дреха, съвпадат най-близо до тези в таблицата. Най-вероятно това е Вашият размер!

Ако все още се колебаете използвайте нашата специална услуга за доставка на два размера от един модел на цената на един (повече информация тук).

Свържете се с нас! Ще се радваме да отговорим на Вашите въпроси!

Екипът на Luxylu

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин и ще получавате информация за промоции и нови продукти