Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Деликатна и стилна

Дъждовната пролет отстъпва на топлите и слънчеви дни, докато ние прекарваме голяма част от времето си на закрито, визирайки офисното пространство. И точно нашият гардероб за новия сезон е малък източник на радост и ескапизъм. Разгледайте нашите 9 предложения, с които да освежите своя капсулен гардероб.

Разгледай роклята

LuxyLu image
Все по-топли дни

Нежна и различна

И така, какво ще носим през Пролет-Лято 2020? Независимо дали прекарвате повече време на открито или закрито, ние предлагаме да заложите на изчистена бяла блуза и дълга пола. Тези дрехи ще се задържат в гардероба ви още много сезони.

Към комбинацията

Все по-топли дни

Класика от всякъде

Гледайте на пазаруването като инвестиция и избирайте тоалети, които лесно могат да се смесват и да съвпадат помежду си и с вече наличните в гардероба ви дрехи. Това е и основен принцип на капсулните колекции. Съветваме ви да започнете с бяло сако и раиран прав панталон.

Разгледай подробно

Все по-топли дни

Комфорт всеки ден

Все пак е пролет и имаме крещяща нужда от цвят! Дизайнът също е на наша страна. Блузите с обем в ръкава завладяха зимните подиуми и продължават да са на върха, но вече в къс вариант.

Прочети повече

Все по-топли дни

Сбогом, ръкави

Да, точно така, време е за манто без ръкави! И то от лен - предпочитаната материя този сезон. Стилно решение за страхотен външен вид в многобройни комбинации. Тази дреха е и първата, която трябва да влезе във вашия капсулен арсенал от облекла. Комбинирайте смело с дънки, къси панталони, тениски, ризи, с елегантни или спортни обувки.

Към мантото

Все по-топли дни

Роклята е с предимство

Роклята е решение за цялостна визия! Добавете към нея и сако и няма да ви е нужен повод, за да я обличате всеки ден! Ако пък търсите нещо по-свободно, дълго или цветно, то продължете към следващите ни предложения.

Към роклята

Все по-топли дни

Безпогрешен избор

Стана пределно ясно, че роклята ще властва през 2020. В топлите дни търсим свобода и лекота. Ако сте верни на панталона, сега имате чудесен повод да се обърнете към нейно величество роклята!

Виж подробно

Все по-топли дни

Пролетна изключителност

Следващото ни предложение е в така актуалната A-линия. Впечатляващо присъствие от фина и лека материя. Превъзходна рокля, с която всеки ден ще е специален.

Прочети още

Все по-топли дни

Запази вечерта

Не бързайте да прибирате блузите с дълъг ръкав. Вечерите все още са хладни, но все пак достатъчно топли за дълги разходки и нашето предложение е точно този хамелеон с уникални ръкави. Бъдете независими от термометъра и се наслаждавайте на сезона пълноценно!

Разгледай комбинацията

Абонирай се

Може да изберете също