Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Да поговорим за палта

Зимните палта се продават в голямо разнообразие от материи и стилове и обикновено са едни от най-скъпите предмети в гардероба.
Ето няколко съвета от нас как да се грижите за своите зимни палта. Защитавайте инвестицията си, като запазите възможно най-дълго перфектната визия на своето палто.

Към нашите палта

LuxyLu image
Как да се грижим за палтата

Естествени влакна

Тъканата и плетена вълна се пере на ръка или в нежен цикъл на машината, използвайки хладка вода и нежно измиване на вълна. Въпреки това, почти всички вълнени палта са обозначени само с химическо чистене. Защо?

Виж палтото

Как да се грижим за палтата

Защо химическо чистене

За да се постигне структурирана форма на палтата от вълна, производителят трябва да използва връзки и подложки, за да придаде на вълната допълнително тяло и да предотврати разтягането. Тези вътрешни тъкани е възможно да се деформират при неправилно пране. Занесете вълнено палто на професионално химическо чистене за най-добри резултати.

Към палтото

Как да се грижим за палтата

Изкуствен косъм

Най-добрият избор за пране на всякакъв вид дреха от изкуствен косъм е ръчното пране. При големи палта може да се извърши в голям пластмасов контейнер за съхранение или вана.
Напълнете съда с хладка вода и една до две чаени лъжички нежен препарат. Избягвайте прекомерното въртене и извиване. Отцедете и изплакнете леко възможно най-много от сапунената вода.

Разгледай

Как да се грижим за палтата

Стъпка две сушене

Оставете да изсъхне на сушилник или върху здрава, подплатена закачалка. Премествайте често палтото, за да така че да няма следи от смачкване върху изкуствената козина. Използвайте ръката си, за да изгладите всички области, които не изглеждат гладки. Да се ​​пази от пряка слънчева светлина и топлина. Изсъхването може да отнеме от 24 до 48 часа. Не носете и не използвайте, докато изкуствената козина не е изсъхнала напълно.

Виж подробно

Как да се грижим за палтата

Внимание, внимание

НЕ поставяйте изкуствена козина в сушилня за дрехи. Силната топлина може да разтопи изкуствените, да се слеят и сплотят. След като това се случи, няма много какво да се направи, за да се възстанови щетата. Четкайте леко, за да премахнете матирането. Използвайте четка с мек косъм, за да почистите внимателно всяка сплъстена козина и да повдигнете влакната.

Към палтото

Как да се грижим за палтата

Водоустойчиви палта

Ключът към поддържането на водоустойчиво палто в добра форма е да го почистите правилно, за да запазите водоустойчивото покритие. Винаги да се мие в хладка вода с помощта на нежен препарат, който няма да навреди на водоустойчивия завършек. Никога не поставяйте в сушилня, винаги сушете на въздух и го пазете далеч от висока температура.

Трябва да имаш

Абонирай се

Може да изберете също