Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Класика от всякъде

Последната седмица на август е и сякаш лятото все по осезаемо започва да отстъпва място на есента. Ето и нашите 9 предложения, с които ще запазим лятото възможно най-дълго в нашия гардероб. Разгледай подробно

LuxyLu image
Запази лятото

Цветна и различна

Попитахме ви в нашата Facebook страница къде бихте носили тази комбинация, а вие ни отговорихте многократно - на рождени и имени дни, на работа, на разходки и събития, на почивки и ваканции и още много, много поводи, в които да се впишете идеално. С нашето второ предложение ще задържите лятното настроение във визията си гарантирано до октомври!

Към комбинацията

Запази лятото

Класика от всякъде

Десенът на точки ни е любим и всесезонен, определено тук вдигате нивото в офис модата и не само. Тази комбинация ще събира погледи и завист навсякъде!

Разгледай подробно

Запази лятото

Комфорт всеки ден

Все още е лято и имаме крещяща нужда от леки материи и десени с настроение! Ние ви предлагаме да запазим лекотата на материята и кройката, също и настроението в десена, като плавно преминем към по-пастелните есенни тонове. Това е комбинацията, която трябва да имате през септември!

Прочети повече

Запази лятото

Всеки сезон

Някои от нас ще скочат от сандали направо в боти и тази рокля идеално се вписва и в двете комбинации. През есента добавяте късо кожено яке и сте готови да завладявате градските улици. Ние ви предлагаме да я комбинирате с черно яке от еко кожа.

Към мантото

Запази лятото

Роклята е с предимство

В края на август все още копнеем за ярките цветове и свободни кройки, а температурите налагат друго. Нашият отговор е блуза Lina, в комабинация с пола панталон от тенсел. И все пак ако искате повече лято във визията си, следващото ни предложение е за вас!

Към тоалета

Запази лятото

Безпогрешен избор

Между лятото и есента не е лесно да си искряща и същевременно в подходящата офис стилистика. Вкарай в капсулния си гардероб тази блуза на бродирани маргаритки и безподобно удобен панталон в дискретно, но със слънчево настроение каре.

Виж подробно

Запази лятото

Обратно в града

Стана пределно ясно, че роклята ще властва през цялата 2020. В топлите дни търсим свобода и лекота, но през есента нейно величество роклята ще крачи по улиците във високи прави ботуши! Рокля Sveta е "родена" за такива разходки!

Към роклята

Запази лятото

Коприна за финал

Не бързайте да прибирате летните блузи. Морските нощи все още са топли. Нашето предложение е копринена блуза с уникални ръкави и много женствен гръб. Запазете лятото възможно най-дълго като се наслаждавате на сезона пълноценно, облечени в коприна и цвят.

Разгледай комбинацията

Абонирай се

Може да изберете също