Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Кажи Да на роклите

Жените носим рокли само на специални поводи, но в ежедневния ни гардероб, поради някаква мистериозна причина те липсват. Да носим изключително и само рокли е лесно, удобно, стилно и най-вече женствено. Защо и как, продължете надолу, за да разберете.

Прочети още

LuxyLu image
Защо си заслужава да носим само рокли

Ще бъдеш забелязана

Интересен факт е, че хората, които се обличат добре, биват по-често повишавани в работата. Знаете правилото "обличаш се за работата, която искаш, а не за тази, която имаш". Мнозина свързват добре облечената личност в стаята с позицията на началник, а носенето на рокля е най-лесният начин да изглеждате скъпо, елегантно и модерно облечени.

Разгледай подробно

Защо си заслужава да носим само рокли

Лено и бързо

Роклите правят утрините по-прости. Автоматично изключват чуденето пред огледалото, защото имате само ЕДНО нещо за избиране. Няма "какво си отива с това" или "имам ли блуза, която да съчетая с полата си?". Само една дреха и всичко останало си идва на мястото.

Прочети за визията

Защо си заслужава да носим само рокли

Роклите са удобни

Роклите скриват несъвършенствата на фигурата. Край на тесните и неудобни панталони по тялото. Роклите не са ограничени от цвят и материя за разлика от чифт дънки например. Роклите могат да бъдат оформени с аксесоари и да създавате различен външен вид всеки пък.

Виж роклята

Защо си заслужава да носим само рокли

Вълшебен ефект

Роклите имат магическа сила. В момента, в който я облечете се чувствате по-уверени, по-шик и с крачка напред в модата. Ще се усмихнете на секундата щом се погледнете в огледалото и гарантирано ще получавате комплименти през целия ден! Към костюма

Абонирай се

Може да изберете също