Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

НЕобикновена или класическа визия

След няколко месеца живот в новото нормално, в модната индустрия наблюдаваме две основни направления - първото създава фантастичните модни творения, предназначени за екстравагантен социален живот и второто, залагащо на класически визии, които могат да се носят дългогодишно.

Към нашите сака

LuxyLu image
Избери своя стил от тези 7 сака

Сигурният стил

С несигурните шест месеца пред нас и партитата, които са на задържане, искаме да се фокусираме върху класическата визия, на която мислим, че и вие ще заложите този сезон.

Разгледай комбинацията

Избери своя стил от тези 7 сака

Отвъд тенденциите

Когато създаваме нашите модели, избягваме модните тенденции, които ще имат кратък срок на актуалност. Създаваме красиви и качествени тоалети, в които да се чувствате уверени и секси много сезони напред.

Към сакото

Избери своя стил от тези 7 сака

Стилно и актуално

Изчистеният дизайн и вечната привлекателност в десена на сакото ще надминат дълго във времето предложения, които излизат всеки нов сезон.

Виж повече

Избери своя стил от тези 7 сака

Модерна класика

Тази визия влиза в графа "Инвестираш сега и носиш завинаги". Ако искате да знаете какво е усещането да носиш поезия, то трябва да имате тази комбинация!

Виж подробно

Избери своя стил от тези 7 сака

С кралска осанка

Когато се чувствате пренаситени от бежовите тонове и искате да облечете нещо специално, луксозно, в което да се чувствате като кралица, това сако в златист, богат на орнаменти десен е правилният избор.

Към сакото

Избери своя стил от тези 7 сака

Модерна и шик

Последният стайлинг, който искаме да ви покажем е трендът на сезона, колкото и да не ни се иска да го казваме, тук няма как да избягаме от този факт. Представяме ви една стилна и категорично шик комбинация!

Трябва да имаш

Абонирай се

Може да изберете също