Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Какво трябва да съобразиш

Предполага се, че е необходим само един поглед на HR мениджъра, за да разбере какъв човек си, колко надеждна ще бъдеш на работа, за която кандидатстваш, как ще се справяш със служебните си задачи и дали ще се разбираш с останалата част от екипа. Дали могат да ни разшифроват от пръв поглед или не, е спорно, но вероятно има капка истина. За това не оставяй нещата на случайността.

Разгледай роклята

LuxyLu image
5 цвята, които да носиш на интервю

Семпло и комфортно

За човек може да се научи много от начина, по който изглежда. И да не забравяме, че първите впечатления все пак са трайни. Така че днес, нека разгледаме нещата, които търсят мениджърите по наемане, за да формираш отлично първо впечатление за себе си.
Продължи надолу, за да разбереш кои цветове са подходящи за интервю за работа.

Към визията

5 цвята, които да носиш на интервю

Подбирай внимателно

След като вече си в радара на бъдещия си работодател и си поканена на интервю, означава, че имаш по-голям шанс да те наемат.
Първото нещо, което прави впечатление са цветовете на дрехите, така че внимателно избирай тоалета си, който си решила да носиш за интервю.

Виж сакото

5 цвята, които да носиш на интервю

Син цвят

Синьото е може би най-добрият избор за интервю. То се свързва с надеждност, увереност, компетентност и опит. Но може да се приеме и като консервативен цвят, така че ако кандидатстваш за творческа позиция, определено няма да е най-добрият избор за носене.

Към комбинацията

5 цвята, които да носиш на интервю

Лилаво или жълто

Добави лилава или жълта нотка към тоалета си за уникалност, оптимизъм и креативност. Ако кандидатстваш за творческа позиция, тогава повече лилаво или жълто може да е добър избор.

Разгледай в комбинация

5 цвята, които да носиш на интервю

Ярко червено или по-тъмно

Червеното говори за успех, ефективност и лидерство. Това показва, че не се страхуваш да изпъкнеш и да привлечеш вниманието към себе си. Въпреки това, за интервю, може да е по-добре да носиш по-тъмен нюанс на червено, като кестен например, защото кестенът говори за мъдрост и добро образование.
Тези цветове със сигурност ще ти помогнат да спечелиш уважението на интервюиращите.

Към костюма

5 цвята, които да носиш на интервю

Тъмно, по-тъмно, черно

Носенето на по-тъмни дрехи говори, че си сериозен, надежден и компетентен човек. НО трябва много да внимаваш с черното, защото освен че придава много сила, носи и драма.
Ако кандидатстваш за работа в консервативна среда или ръководна длъжност, изборът е добър.
Ако ли не, предлагаме да използваш черното като акцентен цвят, което ще предаде усещане за авторитет без да е прекалено.

Към сакото

5 цвята, които да носиш на интервю

Оранжево: ДА или НЕ

Най-лошият избор на цвят за интервю се счита оранжевият. Въпреки това интелигентните търговци използват все повече оранжево в своя маркетинг и брандиране, защото се откроява.
Така че, възприятието, че оранжевото се смята за непрофесионален избор, се променя. Но бъдете много внимателни с този цвят. Залагайте винаги на по-меки и нежни нюанси.

Разгледай в комбинация

5 цвята, които да носиш на интервю

Без грешки

Винаги съобразявай цветовете и десените, които носиш на интервю с работата, за която кандидатстваш и направи най-добро впечатление на мениджъра по наемането още от самото начало.

Трябва да имаш

Абонирай се

Може да изберете също