Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Следим ли за качеството?

Няма нищо по-лошо от това да похарчите пари за дреха, която се разпада само след няколко обличания. Дрехите с високо качество трябва да изглеждат отлично повече от един сезон. Ето и нашите 5 признака, по които да следите качеството на тоалетите, които влизат в гардероба ви.

Към блузата

LuxyLu image
5 белега за качество

Дизайн и линия

Винаги проверявайте конструкцията на дрехата. Дори или особено при закупуване на по-скъпи тоалети. Преди да закупите дреха, разгледайте я внимателно - и не само отвън. Хастарът или вътрешността на дадено облекло говори много за неговото качество. Винаги проверявайте линията - дали нещо възпрепятства естественото движение на материята. Изглежда ли, че някой я е сглобил набързо, без да обръща много внимание или е добре изработена във всеки детайл.

Към визията

5 белега за качество

Скритите ципове

Следващият важен белег са циповете. За нас скритите ципове са основен признак за качество. По-трудни са за изработка, а също трябва и да си пасват цветово с дрехата. Този тип изработка показва не само лично отношение, но и прецизност. Също така дизайнерите са наясно, че линията трябва да е на фокус, а не ципът, чието предназначение все пак е да събира двете части на дрехата.

Разгледай роклята

5 белега за качество

Равен и изряден подгъв

Дрехите с високо качество имат идеално завършени подгъви (поли, панталони, сака, якета - дъното на всяка дреха). Ръбът на подгъва трябва да бъде сгънат повече от веднъж, след което да бъде зашит. С други думи, ако погледнете отвътре в дрехата, не бива да се вижда суровия ръб. Това гарантира, че подгъвът ще издържи по-дълго, без да се износва.

Виж роклята

5 белега за качество

Шарки и шев

Често идеалното пасване на шарки означава повече вложен материал, съответно и по-висока цена. Разминаването и асиметрията не само дразнят окото, но и развалят елегантността на тоалета. Залагайте на дрехи, при които всички шарки и линии си пасват идеално. Същото се отнася и за кривите шевове. Изключваме дизайнерските решения, когато се цели ефект.

Към сакото

Абонирай се

Може да изберете също