Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Сбогом, ръкави

В тези горещи дни, а все още сме на прага на лятото, единственото, което търсим е комфортът на по-свободния силует и леките материи. Ако и ти като нас се питаш сутрин пред огледалото кой тоалет ще ти носи приятното усещане за прохлада през целия ден, то започни с нашето първо предложение!

Към тоалета

LuxyLu image
Комфорт в горещо време

Летен камуфлаж

Има си причина белият топ да е икона на всеки гардероб. Изглежда добре на всички и се съчетава с всичко в гардероба. Това лято ти предлагаме да го носиш с камуфлаж. Изглежда свежо и напълно различно от всичко обичайно, което си носила до този момент.

Виж повече

Комфорт в горещо време

Класика от всякъде

И така, какво ще носим през Лято 2020? Точки, разбира се! В действителност, това е десенът, който остава постоянно в нашия гардероб, защото винаги е на мода. Въпреки това, може малко да доскучае, когато е във всички варианти на черно и бяло. За това ние го предлагаме в една доста по-вълнуваща версия!

Към комбинацията

Комфорт в горещо време

Нежна прохлада

Да, точно така, време е за лек и ефирен топ без ръкави! И то в комбинация с панталон от лен - предпочитаната материя този сезон. Стилното ни решение за страхотен външен вид идва с обещание и за многобройни комбинации. С тази визия трябва да започнеш следващата работна седмица.

Към комбинацията

Комфорт в горещо време

Роза, ДАМА и сцена

Не е тайна, че на жените не им трябва много, за да бъдат царици. Трябва им малко вдъхновение, а ние го предлагаме в десен на червени рози. Семпло и стилно. Щом имаш тоалет, повод и сцена винаги ще си намериш. Ние вярваме в теб!

Виж тоалетите

Комфорт в горещо време

Извор на самочувствие

Тези топ и пола панталон си отиват както слънце и море. Неразделната двойка, за която сме сигурни, че тайничко си представяш как ти стои. Спри. Не го прави повече. Просто ги поръчай. Комбинацията на сезона стои пред теб и те очаква!

Виж тоалетите

Комфорт в горещо време

Безпогрешен избор

От глава до пети в един нюанс не е игра на сигурно, а висш пилотаж в модните закони това лято. А и през 2020 сме свидетели на най-новото възприемане на тенденцията, което е наистина много по-вълнуващо, отколкото сме виждали от известно време.

Чети подробно

Комфорт в горещо време

Тъмната страна

Следващото ни предложение е в черно. Да, черното, не е най-летният цвят, но със сигурност е цветът на всеки сезон. Тъмните тонове са предпочитани в офиса, а ние ги предлагаме от фини и леки материи, в така актуалния А-силует. Този топ ще стои страхотно и под разкопчано сако, разбирай целогодишно приложение.

Прочети още

Комфорт в горещо време

Запази вечерта

Тези дни ако и вие сте отделили време за усърдно пренареждане на гардероба и търсите нещо подходящо за носене в тази гореща вълна, която вече ни, ще ви кажем, че най-доброто (като стил, материи и качество) е тук! Така че освободете място в гардероба си за този нов топ, който гарантирано на живо е уникален!

Разгледай в комбинация

Абонирай се

Може да изберете също