Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Комплименти за теб

Всички знаем колко приятно е да получим комплимент. Но знаете ли, че даването на такъв ви помага да се чувствате по-щастливи и дори можете да подобрите здравето си?

Виж визията

LuxyLu image
Направи си комплимент

Изплатена добрина

Изследванията показват, че когато правим нещо любезно, мозъкът ни отделя окситоцин, който ни кара да се чувстваме наистина добре. А даването на истински комплимент на някого е един от най-лесните начини да практикувате доброта!

Разгледай подробно

Направи си комплимент

Привличай настроение

Чистият акт на даване на комплимент, който е истински, повишава вашата собствена позитивност. Защо? Защото ще накарате някой друг да се чувства добре!
Виж визията

Направи си комплимент

Бумеранг ефект

Тази положителна енергия, която току-що създадохте, най-вероятно ще бъде посрещната с усмивка или „благодаря“. Тогава ти се усмихваш в отговор. Харесването привлича харесване.

Към блузата

Направи си комплимент

Трябва да имаш

Често комплиментите са съсредоточени около външния вид, тялото, облеклото, косата, грима, стила. Може да направите комплимент на колега от мъжки пол за новия му костюм или на приятел за аромата на нейния парфюм.

Прочети за визията

Направи си комплимент

Пролетно изкушение

И докато получаването на тези физически комплименти може да ви даде бърз тласък на егото, най-звучните и сърдечни комплименти са тези за вашия характер или вродените вътрешни качества, които притежавате и които ви правят уникални!

Към тоалета

Направи си комплимент

Започни със себе си

Но преди да отидете да правите комплименти на всички останали, започнете със себе си, тъй като всеки има нужда от малко его-бууст!

  • Днес изглеждам невероятно!
  • Днес наистина се постарах!
  • Аз съм силна! Аз съм упорита! Аз съм търпелива!
  • Аз съм най-добрата майка, дъщеря, сестра, приятел!
  • Поздравления, аз успях, защото съм решителна!

Виж блузата

Абонирай се

Може да изберете също