Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Разчиствай мащабно

Знаете, че този момент ще дойде и няма по-добър начин да освободите място в гардероба и живота си като започнете с разчистването на всички дрехи наведнъж. Без да се замисляте изхвърлете захабените дрехи, не ги понижавайте в длъжност "домашни". Тези, които не сте обличали последните два сезона обмислете да продадете или дарите.

Виж сакото

LuxyLu image
7 стъпки как да планираш своя есенен гардероб

Направи си списък

Докато минавате през гардероба си, обърнете внимание какво имате и направете списък от какво се нуждае вашия идеален капсулен гардероб. Помислете върху всички любими визии от миналия сезон, имат ли нужда от актуализация или този сезон ще изглеждат също толкова шик колкото и миналия.

Виж подробно

7 стъпки как да планираш своя есенен гардероб

Проверка на социалния график

Перфектният гардероб отразява начина ви на живот. Това, което обличате трябва да ви допълва, за това прегледайте социалния си график за следващия сезон. Имате ли планирани празници и какви тоалети ще са ви необходими? Помислете за специалните събития, които ви предстоят и дали ще се наложи да купувате нещо ново и конкретно за тях.

Към комбинацията

7 стъпки как да планираш своя есенен гардероб

Едноцветна Палитра

За по-голямо удобство, а и като наложена линия, се придържайте към тоалети в неутралните цветове като бели, сиви, черни и бежови. Този метод поддържа гардероба стилен и свеж, а и е лесно за съчетаване. Пастелните тонове също са на върха отново тази година, както и бижутерските цветове на изумрудено зелено, сапфирено синьо и ярко оранжево.

Към сакото

7 стъпки как да планираш своя есенен гардероб

Качество пред количество

Да си дойдем на думата, това е правило, което трудно се налага в свят на изкушаващи разпродажби. Най-добрият вариант е малък гардероб от висококачествени ключови дрехи като палто, пуловер, сако, чифт дънки, блуза и рокля. Добавете няколко основни и от първа необходимост продукти, с които ще се съчетават идеално. Например оувърсайз сако с бяла тениска.

Разгледай в комбинация

7 стъпки как да планираш своя есенен гардероб

След разчистването

След като сте освободили място както в гардероба, така и в живота си и сте си изяснили стиловата посока за новия сезон, можете спокойно да пазарувате! За да не се впускате отново в импулсивни покупки, внимателно обмислете от какво наистина се нуждаете.

Прочети повече

7 стъпки как да планираш своя есенен гардероб

Купувай каквото обичаш

Преди да купите помислете дали наистина имате нужда от новата си придобивка и дали тя ще се вписва идеално към вече наличното в гардероба ви. Зимните дрехи са по-скъпи, така че избирайте сред тези, които ще носите и през 2021.

Трябва да имаш

Абонирай се

Може да изберете също