Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Подходящо за теб

Зимата идва и е време за покупка на палто. Но знаете ли кое палто ще подхожда на вашата фигура? Продължете надолу и разберете какъв тип палто е подходящо за вас. Вижте нашите 6 предложения за страхотен силует.

Към палтата

LuxyLu image
Правилното палто за всеки тип фигура

Круша

При тази фигура бедрата са широки, талията е добре подчертана, за сметка на по-тесни рамена. Тук трябва да се набляга на дреха, която ще внесе обем в рамената за балансирана визия. Дамите с крушовидна фигура трябва да се ориентират към по-къси палта, с голяма качулка или обемна яка. Нашето предложение е зимно яке с голяма и пухкава яка.

Разгледай подробно

Правилното палто за всеки тип фигура

Правоъгълник

При тази форма, фигурата е без изразени извивки между ханш и рамене. Тук препоръчваме палта с колан. Така ще маркирате талията и ще получите по-женствен силует. Ако не искате изразителна женственост, препоръчваме дълги прави палта.

Прочети за визията

Правилното палто за всеки тип фигура

Ябълка

Ако сте с широка талия, едър бюст и тесен ханш, то вашата фигура е ябълка. Във вашия случай препоръчваме палта с трапецовидна форма - стоят идеално на фигурата и позволяват свободни движения. Малка подробност - копчетата трябва да са подредени във вертикала.

Виж повече

Правилното палто за всеки тип фигура

Обърнат триъгълник

Тази форма е позната още като спортна. Тук раменете са широки, а ханшът е по-тесен. В тези случай палто с трапецовиден силует ще внесе категоричен баланс.

Прочети за палтото

Правилното палто за всеки тип фигура

Пясъчен часовник

В този случай талията е малка в сравнение с ширината на раменете и ханша. Това е перфектната форма за вталени палта. Нашето предложение може да се носи и с колан за по-секси версия и без за по-делови тон.

Към палтото

Абонирай се

Може да изберете също