Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Пролетна изключителност

След месеци носене на тоалети в тъмна палитра, в първите топли дни преди пролетта сме жадни за свежи цветове в гардероба си. Но преди да се обърнете към бонбонено розовите шарки, ви предлагаме комбинация за плавна и стилна промяна.

Разгледай повече

LuxyLu image
7 тоалета за изключителна визия

Захарен памук

Ако не планирате тоалетите си предварително и сутрин нямате време за мислене пред огледалото, имате нужда от костюм! Цветът и дизайна му ще се комбинират лесно с арсенала от топове и блузи във вашия гардероб и резултатите винаги ще са блестящи.

Прочети още

7 тоалета за изключителна визия

Костюм за слънчеви дни

Знаем, че модните предпочитания варират масово и всяка седмица се променят. За това представяме универсалното решение - комбинация, която с лекота ще комбинирате с почти всичко, което вече имате в гардероба си! И ако все още не сте попаднали, на вашия ТОП тоалет, продължавайте да разглеждате надолу.

Към комбинацията

7 тоалета за изключителна визия

Туника с колан и панталон с висока талия

Не са необходими задълбочени модни познания, за да се обличате изумително. Необходимо е да се придържате към максимата "семпло и шик", която този сезон е моден закон номер едно!

Прочети повече

7 тоалета за изключителна визия

Сребристо сако и рокля

По традиция във високосна година се носят сребърни бижута. Ние предлагаме нов прочит на традицията със сребристо сако, комбинирано с елегантна рокля. Ако пък не сте суеверни, то поне ще се покажете пред света в нова светлина с тази женствена комбинация.

Към костюма

7 тоалета за изключителна визия

Цялостна визия

Ако до този момент е било немислимо за вас да носите дрехи и аксесоари в кафявата палитра, е време да помислите отново и да направите промяна. Този сезон кафявото е новото черно!
Прочети подробно

7 тоалета за изключителна визия

Късо яке с реглан ръкави

Ако до сега сте избягвали по-светли цветови комбинации в своята офис визия - спрете! Пролет 2020 заслужава да й покажете промяна в своя начин на възприемане на модата. Направете го заради себе си! Бъдете бунтарки!

Разгледай комбинацията

Абонирай се

Може да изберете също