Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Пролетна изключителност

След месеци носене на тоалети в тъмна палитра, в първите топли дни преди пролетта сме жадни за свежи цветове в гардероба си. Но преди да се обърнете към бонбонено розовите шарки, ви предлагаме комбинация за плавна и стилна промяна.

Разгледай повече

LuxyLu image
Сакото на прехода - ранна пролет

Ватирано сако и прав панталон

Ако не планирате тоалетите си предварително и сутрин нямате време за мислене пред огледалото, това сако е решението! Цветът и дизайна му ще се комбинират лесно с арсенала във вашия гардероб и резултатите винаги ще са блестящи.

Прочети още

Сакото на прехода - ранна пролет

Сако от тафта и кариран панталон

Знаем, че модните предпочитания варират масово и всяка седмица се променят. За това представяме универсалното решение - комбинация, която с лекота ще комбинирате с почти всичко, което вече имате в гардероба си! И ако все още не сте попаднали, на вашия ТОП тоалет, продължавайте да разглеждате надолу.

Към комбинацията

Сакото на прехода - ранна пролет

Ватирано сако и спортно-елегантен панталон

Не са необходими задълбочени модни познания, за да се обличате изумително. Необходимо е да се придържате към максимата "семпло и шик", която този сезон е моден закон номер едно!

Прочети повече

Сакото на прехода - ранна пролет

Класически къс шлифер

Спрете с чуденето, класическият шлифер е задължителната връхна дреха за пролетния сезон. Ние го предлагаме в къс вариант, съобразено с динамичното ежедневие на всяка жена особено ако е шофьор.

Към шлифера

Сакото на прехода - ранна пролет

Спортна елегантност

Ако до този момент е било немислимо за вас да носите дрехи и аксесоари в кафявата палитра, е време да помислите отново и да направите промяна. Този сезон кафявото е новото черно!
Прочети подробно

Сакото на прехода - ранна пролет

Синьо сако и изчистена рокля

Ако до сега сте избягвали по-дръзки цветови комбинации в своята офис визия - спрете! Пролет 2020 заслужава да й покажете промяна в своя начин на възприемане на модата. Направете го заради себе си! Бъдете бунтарки!

Разгледай комбинацията

Абонирай се

Може да изберете също