Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

От пролет към лято

Пролетта е факт, дори вече гледаме към лятото и сега повече от всякога сме жадни за свежи цветове в гардероба си. Но преди да се обърнете към флоралните десени, ви предлагаме да започнете плавно смяната на гардероба си с едноцветно бяло сако. В новият сезон вълнените сака, с които сме свикнали, отстъпват място на ленените.

Вижте повече

LuxyLu image
Тенденции за пролет-лято 2020

Флоралните мотиви

Нищо не може да се сравни с усещането за женственост, когато носим пола! Следващото ни предложение е комбинация отново с ленено сако, но този път с много цвят! Кажете "Здравей!" на доброто настроение!

Към комбинацията

Тенденции за пролет-лято 2020

С поглед към по-топлите дни

Знаем, че модните предпочитания варират масово и всяка седмица се променят. За това ви представяме комбинация, която с лекота ще комбинирате с почти всичко, което вече имате в гардероба си! И ако все още не сте попаднали, на вашия ТОП тоалет, продължавайте да разглеждате надолу.

Разгледайте още

Тенденции за пролет-лято 2020

Цветен топ и едноцветна пола

Не са необходими задълбочени модни познания, за да се обличате изумително. Необходимо е да се придържате към максимата "семпло и шик", която този сезон е моден закон номер едно! Под шик разбираме правата пола в тъмнорозов цвят.

Прочетете повече

Тенденции за пролет-лято 2020

Класически къс шлифер

Идеята за монохромност в цялостната визия, веднъж завладяла модния свят, скоро не се предвижда да отшуми. Този тип стилистика е лесна за постигане и определено стои стилно, дори в спортно-елегантен вариант. Ако не ви допада този стил на обличане, продължавайте надолу, следващото ни предложение е точно за вас!

Към комбинацията

Тенденции за пролет-лято 2020

Жадни за цвят

Тази туника определено внася увереност и позитивизъм, качества, които в последния месец са от крайна необходимост. Повече у дома или все така работеща, жената винаги има потребност да се чувства красива, за да бъде продуктивна. За това не пропускайте да разгледате подробно сатенираната туника, която предлагаме и с подвижен колан.

Вижте повече

Тенденции за пролет-лято 2020

Роклята на сезона

Ако до сега сте избягвали роклята в своята офис визия - спрете! Пролет-Лято 2020 заслужава да покажете промяна в своя начин на възприемане на модата. Вижте подробно нашето предложение за "въздушна" рокля, която трябва да имате в гардероба си! Към роклята

Абонирай се

Може да изберете също