Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Лятна почивка в града

Вече е пределно ясно - ще пътуваме до морето само през уикендите. През останалото време ще сме в града и ще работим. И този сукман с широки презрамки е предложението, с което да си в крак с урбанистичната мода. Градът ще се влюби в теб!

Виж акцента

LuxyLu image
9 рокли с акцент в детайлите

Изборът е важен

През лятото обичаме да носим рокли в светли и нежни нюанси. Рокли, в които се чувстваме комфортно и в най-горещите часове от деня. Акцентът тук е дискретен, стилен и категорично женствен!

Към роклята

9 рокли с акцент в детайлите

Стилни решения

Ако горещите дни за теб са почти непоносими, то имаш нужда от лека трикотажна рокля! Особено докато работиш от вкъщи. А ние имаме предложение в два летни нюанса. Разгледай ги подробно.

Виж цветовете

9 рокли с акцент в детайлите

Готова за бизнес

Размечта ли се за синьото на Санторини или пък Синеморец? Тази рокля ще те кара да се чувстваше готова за работа, ако в този момент си мечтаеш за бягство и морска почивка като нас!

Виж акцента

9 рокли с акцент в детайлите

Без изневери

Търсиш своята елегантна рокля в пастелни земни тонове? Защото това е твоят стил и никога не му изменяш! Любима наша визия е комбинацията от подчертана женственост и категорична елегантност. Роклята се предлага и в кафяв нюанс.

Виж и в гръб

9 рокли с акцент в детайлите

Нова визия

Колко сексапил може да придаде една малка цепка? За да разбереш, трябва да опиташ сама! А ние добавихме и лек готик акцент от черни райета. Тъмна, мистична и секси, като лятна буря!

Прочети повече

9 рокли с акцент в детайлите

Двойна доза удоволствие

Питаш за рецепта за успешен работен ден? Рокля разбира се! Нашата е от нежен жакардов плат. Тайната да победите, е в личното усещане за комфорт! Но тази рокля заслужава да бъде изведена и на вечеря и нямаме предвид служебна.

Вижте и в черно

9 рокли с акцент в детайлите

Ежедневен шик

Да, ако търсиш рокля, в която искаш да те види най-големият ти враг, то тази е правилната. Ако синьото не е твоят цвят, виж я в розово и резеда. Материята и дизайнът говорят за балансирана, стилна и преуспяла личност - точно като теб.

В три цвята

9 рокли с акцент в детайлите

Коприна за финал

Вече знаеш, че винаги завършваме статията с нещо специално. Тази рокля е идеална за летните вечерни коктейли, винени дегустации, и всички арт евенти, с които ни залива града всяко лято.

Към комбинацията

Абонирай се

Може да изберете също