Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Свобода и въображение

Лято е! Имаме нужда от свобода на движенията, от лекота, ефирност и възможност да изразим богатото си въображение. Това е постижимо най-бързо с рокля, но ако и ти си "човек на панталоните" то тази статия е точно за теб!

Вижте повече

LuxyLu image
Свобода и въображение

Цветно излъчване

Не ни разбирай погрешно, ние също прегръщаме роклите в разгара на лятото и не хвърляме полите настрана, но в повечето случай в нашето ежедневие най-комфортно ни е с панталон.

Разгледайте още

Свобода и въображение

В тон с топлите дни

Забрави за корпоративната трезвост и сивите панталони, новата модна тенденция е създадена за лятото, а тя диктува: "Свобода и Въображение"! Ние ти предлагаме да заложиш на пола панталон и копринена блуза.

Виж комбинацията

Свобода и въображение

Лен и коприна

Готова ли си да получаваш комплименти ежеминутно? Чувствай се удобно и уверена в своя тоалет - блуза от коприна и ленен 7/8 панталон - ние го наричаме, ти го опитай!

Прочетете повече

Свобода и въображение

Стилът на твоя страна

Новите тенденции са ярки, но стилни. Предопределени да бъдат център на вниманието. Запознай се със своя нов многогодишен герой на гардероба - панталонът със 7/8 широки крачоли. Тази тенденция е тук и ще остане дълго.

Разгледайте още

Свобода и въображение

Нежно присъствие

Да, периодът на клиновете остава в миналото и у дома. Но ако все пак тази дреха ти е все още на сърце, нека ти предложим нещо също толкова удобно, но далеч по-подходящо за офиса и в цветовата тематика на сезона.

Към панталона

Свобода и въображение

И за теб

Добре, не си готова за драстична промяна в стила или просто дрескода в офиса е по-обран. За теб имаме комфортен, със спортно-елегантна линия панталон. Без да преувеличаваме, този модел завладя сърцата на много жени. И все пак, винаги можеш да го комбинираш с многоцветен топ с летни шарки. Ти си на ход!

Към комбинацията

Свобода и въображение

Дрескод в бяло

Лятото без бял панталон не е лято! А нашият е в райе и с висока талия! Предлагаме го и в комбинация със сако. Ако обаче желаеш още малко цвят, направо скачай към последното ни за тази седмица предложение!

Ограничено количество

Свобода и въображение

Корпоративно лято

Все пак стана ясно, че това лято ще се работи повече и ще се стои повече в града. И предвид метеорологичните прогнози за тази седмица за по-хладни дни, нашето ТОП предложение е комбинация на панталон и сако от нежен памук в слънчев жълт тон. С акценти от дантела за щипка шик.

Към костюма

Абонирай се

Може да изберете също