Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Вечният стил

Въпреки че сега не прекарваме много време навън, този момент е близко и ви уверяваме, че шлиферът е връхната дреха, която ще изглежда също толкова добре и след 5 години! Универсалното решение за всяка капризна пролет!

Виж повече

LuxyLu image
Шлиферът - вечният стил

Семпло и шик

Ако пък сте от дамите, които вече гледат към летните колекции, това ленено манто без ръкави е находката на сезона!

Прочети още

Шлиферът - вечният стил

Дължината е важна

Спрете с чуденето, класическият шлифер е задължителната връхна дреха за пролетния сезон. Ние го предлагаме в къс вариант, съобразено с динамичното ежедневие на всяка жена особено ако е шофьор.

Към шлифера

Шлиферът - вечният стил

Повече е по- добре

Когато говорим за шлифери, казваме: " Колкото по-дълъг - толкова по-добре!", особено ако е и в маслиненозелено! Ако това е вашият шлифер, побързайте, защото количествата са ограничени!

Към шлифера

Шлиферът - вечният стил

Блясъкът е важен

Вярваме, че новата дреха вдъхновява, повдига настроението и самочувствието, дори повишава продуктивността. Завърнете се в офиса в пълния си блясък с манто със сатенирани акценти!

Към шлифера

Шлиферът - вечният стил

Различната визия

Това манто е от онези дрехи, които стоят прекрасно на всяка фигура и сме сигурни, че и във вашия случай ще бъде така! Разгледайте го подробно и в двата цвята, в които го предлагаме, а ако не сте открили "вашата" връхна дреха, то последното ни предложение за тази седмица няма да ви остави безразлични!

Прочети повече

Шлиферът - вечният стил

Хит този сезон

Този сезон комфортът е на първо място и какво по-удобно от връхна дреха от немачкаема материя! Също така добавихме и метални акценти, които се завръщат с пълна сила през 2020. Влизаме в новия сезон по-уверени и по-с(т)илни!

Трябва да имаш

Абонирай се

Може да изберете също