Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Страст за слънчеви дни

За много от нас модата е бягство и разсейване от ежедневната реалност. След поредица от мрачни дни, пролетното слънце изгрява със заявка да се задържи дълго.

Вижте повече

LuxyLu image
9 цветни и стилни визии

Нежни мотиви

Ако и вие си търсите причина за все по-дълги разходки в слънчевите часове, но не желаете да изневерявате на елегантния си стил - нашият отговор е блуза от памучна бродерия и спортно-елегантен панталон в светъл жълт нюанс.
Към комбинацията

9 цветни и стилни визии

С поглед към по-топлите дни

Миналогодишната модна вълна от 50 нюанса на бежовия тренд ни накараха да се влюбим в излъчващата пораснала елегантност, но в момента наистина имаме нужда от цвят и пеперуди.

Разгледайте още

9 цветни и стилни визии

Моментът е сега

Най-популярната тема този моден сезон е роклята и то в цветен принт. Обичаме тази дреха и както за обувките, в гардероба ни винаги има място за още едно ново попълнение. Но да си признаем, роклята не е най-честият ни избор на облекло сутрин и е време за промяна! Тази рокля не е за гледане, а за носене!

Прочетете повече

9 цветни и стилни визии

Стилът на твоя страна

Меките пастелни тонове са класика и винаги изглеждат стилно. Този сезон смело ги комбинираме с по-пъстри и открояващи се цветове! В тази комбинация няма нищо излишно, стои прекрасно на всяка фигура и със сигурност ще е любимата ви елегантна визия много дълго време!

Разгледайте още

9 цветни и стилни визии

Нежно присъствие

Едно различно присъствие. Този модел категорично трябва да присъства в гардероба Ви не само защото е тотален хит този сезон, но и защото е изключително удобен.

Прочетете повече

9 цветни и стилни визии

Естествено усещане

Тази комбинация е идеална дори в най-горещите дни, които ни предстоят. Ще бъдете уверена винаги и навсякъде, независимо от температурата – както в работна среда, така и в свободното си време.

Към комбинацията

9 цветни и стилни визии

Дрескод Комфорт

Полихромността в цялостната визия завладя модните подиуми. Този тип стилистика носи пролетно настроение и определено стои стилно, дори в спортно-елегантен вариант. Ако не ви допада тази комбинация, продължавайте надолу, следващото ни предложение е точно за вас!

Към комбинацията

9 цветни и стилни визии

Роклята на сезона

Ако до сега сте избягвали роклята в своята офис визия - спрете! Пролет-Лято 2020 заслужава да покажете промяна в своя начин на възприемане на модата. Вижте подробно нашето предложение за "въздушна" рокля, която трябва да имате в гардероба си! Към роклята

Абонирай се

Може да изберете също