Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Избирай правилно

Безспорно панталоните осигуряват грациозен и удобен външен вид. Също така са подходящи за носене през всеки сезон и при всеки повод с лека промяна в стила. Откъм материали също не са ограничени - коприна, деним, памук, шифон, лен и др.

Разгледай подробно

LuxyLu image
3 съвета преди да купите панталон

За всяко събитие

Дамските панталони са проектирани да отговорят на търсенето на различни събития и поводи. Панталонът следва различни стилове, различни атрактивни нюанси допълват дизайна, както и материал, за да придадат завършен вид. Трябва обаче да имате предвид 3 важни неща, за да изберете най-подходящия панталон за вас.

Към визията

3 съвета преди да купите панталон

Вашата форма на тялото

Когато купувате панталон за работа или друга цел, помислете за стила на облеклото. Днес на пазара се предлагат широка гама от стилове, но не всички от тях отговарят на всеки тип тяло. Също така, не всички стилове са подходящи за официални цели. Но разнообразието с прави крачоли е универсално, за да подхожда на всеки тип фигура, докато слим моделите подчертават специфични форми на тялото. Разгледай подробно

3 съвета преди да купите панталон

Вземете най-добрия цвят

Цветовете могат да подчертават или развалят цялостния външен вид. Има много компании, които имат определен дрескод, който не само стил и цвят, но дори и платове на дрехите. Някои цветове се съчетават добре с всеки тип тяло от други. Така че, ако искате добър професионален външен вид, придържайте се към тъмните цветове като черно или синьо. Оставете нюансите на праскова, мандарина и златисто за по-небрежен външен вид. Към комбинацията

3 съвета преди да купите панталон

Изберете най-добрия материал

Материалът може да определи как ще ви стои дрехата. Памучните панталони ви осигуряват професионален и стилен външен вид, а днес много жени, особено работещите жени, залагат често на памучните материи в офиса. Но ако работата ви включва физическа активност, тогава се пазете от памучните панталони, защото тези тъкани поемат лесно мръсотия.

Разгледай в комбинация

3 съвета преди да купите панталон

Във ваша полза

От друга страна, синтетичните материали като акрил, найлон, вискоза, ацетат, еластан и латекс са много удобни, както и не се нуждаят от много гладене или пране. решение за всяка жена!

Виж повече

3 съвета преди да купите панталон

Нашият медалист

Трудно е изберем един, когато всички са ни любими. Но в тази тема, нашият номер 1 е бял памучен панталон със скосени крачоли. За нотка шик, добавихме и фино райе. Този бял панталон е универсалното решение за пролетно-летния сезон.

Трябва да имаш

Абонирай се

Може да изберете също