Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Специално отношение

Защо да ограничавате възможностите си, като не изглеждате възможно най-добре? Във всички ситуации, особено по отношение на пътуванията и гостоприемството, ако носите костюм често ще се отнасят към вас много по-добре. Пригответе се да ви наричат ​​често госпожо! Хората ще са по-склонни да ви приемат положително и когато имате нужда от нещо, е по-вероятно да го получите. Прочети още

LuxyLu image
5 причини да носиш костюм

Повишаване на доверието

Както се казва „когато изглеждаш добре, се чувстваш добре“. Това е абсолютно истината. Когато се обличате добре и носите нещо, което пасва идеално, се чувствате великолепно. Тази новооткрита увереност ще се разлее във всички аспекти на живота ви. Ще се чувствате по-комфортно в социални ситуации и това ще ви позволи да постигнете целите си по-лесно, защото ще вярвате повече в себе си.

Разгледай подробно

5 причини да носиш костюм

Печелете и покажете уважение

Добрият стил показва, че уважавате хората около вас и ситуацията, в която сте. Ако се явите на бизнес среща и изглеждате неподходящо, наистина ли мислите, че това ще работи във ваша полза? Когато някой се облече добре за среща, това показва, че приема сериозно ситуацията и от своя страна получава повече уважение.

Прочети за визията

5 причини да носиш костюм

НЕ е скъпо

Противно на общоприетото схващане, не е нужно облеклото да струва много. Може би си мислите „костюмите не са евтини“, но когато вземете предвид факта, че носите един костюм минимум една година, всичко наистина се изравнява или всъщност дори може да бъде по-евтино.

Виж повече

5 причини да носиш костюм

Ускорява времето за подготовка

Не на последно място идва ежедневната подготовка. Всеки ден ще знаете точно какво ще облечете и това значително намалява стреса сутрин. Когато имате много неща за един ден, това наистина спестява много време и мисли, за да можете да се съсредоточите върху по-важните задачи.

Към костюма

Абонирай се

Може да изберете също