Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Пазят малките ни тайни

Саката прикриват множество "грехове". Не е ли това най-добрата причина! Каквото и да става под сакото, е загадка за всички, освен за вас. Подутини, допълнително коремче, по-пълни бедра, отпуснати ръце ... никой друг не ги вижда.

Към сакото

LuxyLu image
5 причини да носиш сако

Винаги ще ти е топло

Ключова причина за дамите, на които винаги им е студено!. Сакото топли без да се чувствате навлечена. И за тези, които работят при чести смени от топло и студено, или много ходят отвътре навън, сакото е задължително, защото ви позволява лесно да се приспособите към температурните промени.

Разгледай сакото

5 причини да носиш сако

Добрият стил

Искате ли щипка стил към обикновена блуза и чифт дънки? Добавянето на сако е един от начините да внесете малко повече индивидуалност и усет към облеклото. Не е задължително да е строго елегантно - отново важното е да изразите кои сте и какво ви прави щастливи.

прочети за сакото

5 причини да носиш сако

Допълнително авторитет

Работите ли в доминирана от мъже област или в такава, в която сте на ръководна или надзорна позиция? Носенето на сако добавя визуален авторитет. Не ни разбирайте погрешно. Не говорим за властта като начин за сплашване или злоупотреба с власт. А за придаване на атмосфера на самочувствие, така че да държите главата си по-високо. Сакото добавя завършеност към облеклото и усещане за целенасоченост.

Виж сакото

5 причини да носиш сако

Мотивация за бизнес

Ще се изненадате едно сако колко може да промени нагласите ви за работа. Деловият стил е взискателен към самите нас и това ни държи във форма. С едно сако можем да дадем заявка за отговорна, подредена и устремена личност. Бъдете винаги във форма и не разочаровайте най-вече себе си!

Към сакото

Абонирай се

Може да изберете също