Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Хоум офис

Ако до този момент работата от вкъщи е имала очарователен облик, то след няколко дни по пижама пред лаптопа със сигурност мнозина от нас вече копнеят за офис пространството. За да не губите форма ние ви споделяме няколко комбинации, с които ще поддържате в кондиция своя безупречен работен стил!

Виж повече

LuxyLu image
Остани си вкъщи

Семпло и комфортно

Като начало сме ви подбрали тоалети, които са достатъчно удобни за домашната обстановка и в същото време представителни ако ви предстои видео разговор с клиент или колеги.

Прочети още

Остани си вкъщи

Нагласата е важна

Предлагаме ви да се държите сякаш се насочвате към работа, когато всъщност се разхождате из кухнята си. Това ще ви държи продуктивни и ако имате достатъчно късмет, ще проведете няколко видео разговора с важни клиенти.

Към комбинацията

Остани си вкъщи

Комфорт и шик в домашни условия

В нашият списък категорично присъства и една свободна рокля от лека и приятна на усещане материя като тази, с която да изглеждате шик, докато работите удобно от дивана или пък да хапвате каквото и да е без притеснения.

Към роклята

Остани си вкъщи

Двойна доза

И понеже сме сигурни, че ще обличате тази рокля отново и отново, има смисъл да я вземете и в леопардов принт, докато има 30% отстъпка. Сега ще я носите с ботуши и коженото си яке, а след това и със сандали в по-топлото време.

Разгледай в комбинация

Остани си вкъщи

Цялостна визия

Удобно сако тип жилетка е чудесно решение в този момент. Тази дреха е лесна за адаптиране към всеки сезон и момент. Вижте я в комбинация с панталон.
Прочети повече

Остани си вкъщи

Класика в комфорта

Този сезон удобното облекло е в наша ползва, свободата на силуета, семплостта на дизайна са в окото на модната буря и ние нямаме нищо против това! Какво по-подходящо за хоум офис от изчистен бял топ и дълга пола!

Трябва да имаш

Абонирай се

Може да изберете също