Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Повод за празнуване

Честит ДЕН на ЖЕНАТА, мили дами! Днес празнуваме величието, силата и грацията на нежния пол! По принцип всеки ден трябва да е така, но сега имаме правото да прекалим!

Към роклята

LuxyLu image
Ladies WEEK

Ново и различно

Този ден от годината ни напомня колко е важно да се ценим 24/7, 365! Важно е да БЛЕСТИМ всеки ден! Не за другите, а за самите себе си!
И така, днес ви предизвикваме да облечете нещо ново и различно от вашия ежедневен стил. Например, прав седем-осми панталон, в комбинация с копринена блуза.

Към комбинацията

Ladies WEEK

Нагласата е важна

Какво по-хубаво от това да открием едно ново усещане за себе си чрез дрехите. По-ярки цветове или пък по-елегантен стил?
Скочете в дълбокото с този костюм в нежно пастелно розово и го обличайте без повод, всеки ден, винаги, когато имате нужда от добро настроение.

Към костюма

Ladies WEEK

Дръзка, но стилна

Март е тук и засилва както желанието за нови тенденции, така и за актуализации в гардероба. И едва ли има по-подходящо време да се започне с нов деним. Предлагаме ви класически и устойчив във времето дизайн, който гарантирано ще ви пасне идеално.

Към дънките

Ladies WEEK

Доза щастие

Това предложение е перфектната противоотрова за мрачен ден или лошо настроение. Въпреки че нито днес или пък когато и да е изобщо, нещо или някой има право да ни пречи да сияем.
За всеки случай всяка жена трябва да притежава рокля, който да връща усмивката на лицето й по начин, по който само модата може.

Разгледай роклята

Ladies WEEK

Актуална визия

Всички знаем, че пролетта и роклите се съчетават като зима и вълнени палта, а този сезон стиловете с буфан ръкави са най-висши.
Това предложение може да се носи с ботуши, докато температурите се повишат.

Виж повече

Ladies WEEK

Време за промяна

Завършваме със слогъна, под който ще мине тазгодишния международен ден на жената: #ChooseToChallenge, който ни напомня, че предизвикателният свят е буден свят и от предизвикателството идва промяната. Така че, мили дами, нека всички изберем да (се) предизвикаме!

Предизвикай се

Абонирай се

Може да изберете също