Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Запомнящ се спортно-елегантен стил

Превърнете финеса в своя запазена марка, без да правите компромиси с комфорта си. Добра идея е да съчетаете неутрален цвят с по-ярък тон.

Заложете на пола в дръзко червено. Класическа кройка. Висока талия и дължина около коленете. Цепка на гърба. Ефект на оптическо издължаване на силуета. Основният плат се състои от 75% полиестер и 25% вискоза, а хастарът е изработен от 100% ацетат.

LuxyLu image
Червена пола и бяло сако от памук

Контрастна комбинация, с която ще се откроявате

Ефектно сако от промазан памук в бяло с асиметрично закопчаване – голямата любов както на панталоните и полите с класическа кройка, така и на дънките. Промазан памук и детайли от релефен памучен плат. Без хастар. Леко вталена кройка. Без яка, с дълъг ръкав, завършен с релефни гарнитури при рамо и маншет. Функционален джоб с цип отдясно. Декоративни тегели и ципови ленти. Бордът на сакото е изцяло обточен с декоративна лента.

Червена пола и бяло сако от памук

Открийте новата си модна находка и я превърнете в неизменна част от личния си стил. Можете да разгледате всички цветове, в които се предлагат двата елемента от спортно-елегантната комбинация - сако и пола.

Свързани продукти

Комбинация от червено сако, права пола и копринена блуза

Запомняща се визия: Класическо сако и права пола в наситено червено. В комбинация с нежна копринена блуза.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също