Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Спортно-елегантен стил, който се откроява

Превърнете финеса в своя запазена марка, без да правите компромиси с комфорта си. Добра идея е да съчетаете неутрален цвят с по-ярък тон. Елегантен панталон в червено и спортно сако с асиметрично закопчаване в бяло - запомняща се комбинация, която можете са носите в различни ситуации.

LuxyLu image
Спортно сако и панталон от памук

Контрастна комбинация, привличаща погледи

Ефектно сако от промазан памук в бяло с асиметрично закопчаване – голямата любов както на панталоните и полите с класическа кройка, така и на дънките. Промазан памук и детайли от релефен памучен плат. Без хастар. Леко вталена кройка. Без яка, с дълъг ръкав, завършен с релефни гарнитури при рамо и маншет. Функционален джоб с цип отдясно. Декоративни тегели и ципови ленти. Бордът на сакото е изцяло обточен с декоративна лента.

Спортно сако и панталон от памук

Удобен и стилен панталон от памук и еластан в червено. Кройката на панталона позволява да пасне идеално по тялото Ви. Две джобчета в предната и две джобчета в задната част. Декоративни тегели. Към вградения колан са добавени гайки.

Свързани продукти

Спортно сако и сатенен панталон

Класическа черно-бяла комбинация в спортно-елегантен стил. Сако от промазан памук с асиметрично закопчаване в бяло и 7/8 панталон от сатениран памук в черно. Категорично присъствие, което се забелязва.

Вижте

Червена пола и бяло сако от памук

Запомняща се спортно елегантна-комбинация: ефектно сако от промазан памук в бяло и червена пола с класическа кройка. Облекло, с което ще се откроявате.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също