Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Естествени материи, прохлада и увереност

Красота, удобство и прохлада през топлите дни - неслучайно ленът е най-предпочитаната материя за изработване на дрехи за лятото. Насладете се на докосването на естествената материя, с която ще бъдете уверена винаги и навсякъде, независимо от температурата - както в работна среда, така и в свободното си време. Блуза с интересен дизайн и асиметрично закопчаване и панталон от лен в бежовата гама.

LuxyLu image
Блуза и панталон от лен в бежовата гама

Лятна елегантност и усещане за лекота

Дамска блуза, изработена от 100% лен в три прекрасни нюанса, които се съчетават хармонично - бяло, бежово и светлокафяво. Асиметрично закопчаване с четири копчета по цялата предна част на дрехата. С къси ръкави, завършени с фиксиран маншет при подгъва. Блузата е декорирана с къдрици в предната част и при деколтето.

Блуза и панталон от лен в бежовата гама

Лененият панталон дава безкрайни възможности за комбиниране и е подходящ за динамичното Ви всекидневие. Неутралният светъл цвят е запазена марка на стилната жена през горещите дни, окъпани в светлина. Кройката на панталона е свободна, а крачолите - широки. Предлага се в разнообразие от цветове.

Може да изберете също