Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Слънчево настроение и лятна енергия

Експлозия от ярки тонове за динамичното Ви всекидневие: масленозелено, цвят уасаби, синьо, тюркоазено, бежово, кафяво. Запомняща се туника, която ще носите с удоволствие. Смелата горна част от комбинацията е допълнена от памучен панталон в цвят каки, в който ще се чувствате отлично, независимо от ситуцията.

LuxyLu image
Туника и панталон от памук

Поканете свежите цветове в гардероба си

Дамска лятна туника със свободна кройка, която осигурява усещане за лекота дори в най-горещите дни. Обло деколте, към което са пришити падащи към подгъва къдрички. Асиметричният набран подгъв е своеобразен акцент на дрехата. Туниката е изработена от 100% полиестер.

Туника и панталон от памук

Този дамски панталон от памук е удобен, практичен и стилен. Друго негово предимство е, че може да се комбинира с блузи, туники или сака в различен стил, като част от по-делови костюм или от неформално облекло за свободното време.Изчистена линия на кройката, добре прилягаща по тялото. Две джобчета в предната част и две при гърба. Декоративни тегели по всички елементи от панталона. Към вградения колан са добавени гайки.

Свързани продукти

Синьо-сива туника и бежов панталон

Хармонично съчетание на тъмна туника и панталон в светлата гама. Туника със свободна кройка и ефектна щампа в тъмносиньо, бежово и черно. Удобен и практичен панталон от памук, който в същото време е елегантен.

Вижте

Лилава туника и панталон от памук

Хармонично съчетание на туника и памучен панталон. Поканете лятото в гардероба си. Блуза с дискретен флорален принт, съчетана с удобен панталон в лавандулов цвят.

Вижте

Туника и панталон от памук

Кокетна туника с интересен дизайн и флорален принт, съчетана с удобен панталон от дънков памучен плат.

Вижте

Може да изберете също