Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Класическа женственост

Сако от меланжиран плат в черно и бяло. Яката е тип столче, изработена от контрастираща материя в черно и декорирана с три бели копчета. Закопчаването на сакото е скрито и е своеобразно продължение на яката.

Полата панталон е в стилен черен тон и вертикално бяло райе. Класическата й кройка е ефектна и същевременно предоставяща комфорт.

LuxyLu image
Контрастно сако и пола панталон

Елегантна и удобна универсална комбинация

Силует, създаден за дами, които искат да се открояват, но и да се придържат към класически стил в облеклото си. Сакото е елегантно, десенът е в черно-бели тонове, които позволяват лесното му комбиниране с поли, рокли и панталони в контрастиращи цветове. За да се засили положителното впечатление от комбинацията, сме съчетали горната дреха с пола панталон, отново в черно и бяло, която също позволява съчетание с цветове и материи по избор.

Контрастно сако и пола панталон

Нашето предложение за комбиниране може лесно да бъде разчупено по Ваш избор и според вкуса Ви. Класическите черно-бели тонове позволяват изобилие от вариации и смесване на материи и цветове, които ще определят облеклото като бизнес или вечерно. Сакото е с хастар и е подходящо за по-хладните дни и вечери, а за изработката на полата панталон са използвани 8% вълна и 92% полиестер.

Абонирай се

Може да изберете също