Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Завършена визия и личен почерк

Силует, създаден за дами, които искат да се открояват, но и да се придържат към класически стил в облеклото си. Сакото е елегантно, десенът е в меланжирани черно, бяло и сиво, цветове, които позволяват лесната му комбинация с поли, рокли и панталони в контрастиращи цветове. За да се засили ефектността на комбинацията, сме го съчетали с черна пола панталон, която също предполага многообразие от възможни съчетания с цветове и материи по избор.

LuxyLu image
Сиво сако и дълга пола панталон

Елегантност и удобство в едно

Сакото в с вталена кройка. Яката е тип столче. Закопчаването започва с едно външно копче - красив и нежен като брошка детайл, и продължава в скрито закопчаване. Дизайнерският почерк в модела личи в двата джоба с триъгълни капачета. Полата панталон е в черно - запазената марка на безупречения стил. Класическата й кройка е впечатляваща и същевременно предоставяща свобода и удобство.

Сиво сако и дълга пола панталон

Нашето предложение за съчетаване на това елегантно сако с дълга пола панталон може лесно да бъде разчупено според вкуса Ви и според повода, с който трябва да се съобразите. Класическите черни и сиви тонове позволяват изобилие от вариации и смесване на материи и цветове, които ще определят облеклото като бизнес или вечерно. Сакото е от 80% вълна и 20% полиамид, с хастар от 100% полиестер. Полата е от полиестер.

Може да изберете също