Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Вълнено сако в загадъчно синьо-лилаво

Синьо-лилавите тонове са особено подходящи за студения сезон. Сакото в тази палитра създава усещане за тайственост и подсказва характерен стил. Допълнителен акцент са матовите отблясъци на съчетаното с изкуствена кожа плетиво. Облекло, което ще донесе свеж полъх и ще разнообрази всекидневието Ви. Благородният цвят предполага сериозност и професионализъм, които ще бъдат Ваши съюзници в делова среда.

LuxyLu image
Панталон и вталено вълнено сако

Елегантност и удобство без компромис

Елегантно сако, изработено от парена вълна и изкуствена кожа. Елементите от екокожа са своеобразен акцент, който привлича вниманието. С набор, който наподобява вграден колан. Ръкавите и подгъвът са завършени в нежни дъги, с елементи от екокожа от вътрешната страна, като при ръкава този ефект може да се използва и като маншет. Удобна, практична и стилна дреха.

Панталон и вталено вълнено сако

Късо дамско сако с вталена кройка. Материята на дрехата е комбинация от 34% парена вълна под формата на плетиво, 56% полиестер и 10% акрил. Тук сакото е комбинирано с класически зимен панталон в черно: високо съдържание на вълна, висока талия и двуредно закопчаване.

Свързани продукти

Черен панталон и червено сако

Панталон с класическа кройка в черно и стилно сако с дантела в червено. Структурата на сакото е многопластова за повече красота, удобство и топлина през хладните есенни дни: подплата, вата, основен плат в черно и червена дантела.

Вижте

Дамска вълнена пелерина

Красота, величествена визия и удобство - палто, което оставя подчертано положителни впечатления. Подходящо за зимата. Изработено от топла вълна. В три цветови варианта.

Вижте

Панталон и асиметрично сако от вълна

Късо сако с вталена кройка. Вълнен плат с втъкани златисти нишки. Асиметрично закопчаване с цип. Сакото е декорирано с два успоредни волана при талията. Съчетано е със стилен панталон с висока талия.

Вижте

Панталон и малиново сако от вълна

Късо вталено сако от плетиво и екокожа. Плетивото е от парена вълна, която ще Ви даде усещане за топлина и комфорт. Елегантно съчетание на цвят, материя и дизайн.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също