Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Стилно дамско сако с вата

Индивидуалните Ви предпочитания ни вдъхновиха да създаваме дрехи, които да бъдат откровен израз на най-добрите Ви качества. Достатъчно е да има един характерен елемент от облеклото Ви, за да се отличите. Сако, с което можете да бъдете уверена, че ще създадете отлично първо впечатление за себе си. Топлите пастелни тонове подчертават Вашата решителност. Детайлите в дизайна, като високата якичка, подсказват високи изисквания и увереност. Подбрахме материите с мисъл за практичните дами.

LuxyLu image
Сако с вата в пастелни цветове

Цветни щрихи щрихи

Красиво и удобно дамско сако с вата, което ще Ви донесе топлина през студените дни. Дрехата е част от нашата нова колекция, която Ви предлагаме за предстоящите месеци. Сакото е със средна дължина от 62см. С дълги ръкави с цепки, които можете да прегънете и в маншет. Дрехата е с изчистена линия с висока яка. Закопчава се при предната среда с копчета. Сакото има два функционални джоба, в които да скриете длани, когато Ви е студено.

Сако с вата в пастелни цветове

Топлите пастелни тонове Ви дават още един повод да се усмихвате. Богат набор от възможни съчетания. Заложете на елегантното и също толкова удобно сако за преходния и зимен сезон. Тук предложението е в комбинация със сив панталон от вълна, полиестер и еластан - практичен и задължителен за гардероба на съвременната жена.

Свързани продукти

Дамско сако с вата и дънков черен панталон

Дамско сако с вата между основния плат и хастара. С дълги ръкави, които завършват с цепки. Изчистена линия. Висока якичка. Закопчава с пет копчета. С два функционални джоба.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също