Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Ватирано сако с дантела и класически панталон

Радвайте се на добро настроение в дъждовните есенни дни. Комбинацията от светло и деликатно маслиненозелено и бяла дантела изразява Вашата артистичност и е чудесен избор за съвременната градска среда. Можете да комбинирате сакото според вкуса си и според повода. Подходящо е както за работа, така и за свободното време. Умело съчетание на удобство и индивидуален стил, който Ви отличава.

LuxyLu image
Сив панталон и бяло сако с дантела

Изискана, смела, артистична визия

Сакото е с четирислойна структура: подплата, върху нея вата, над тях цветен плат в блед нюанс на маслиненозеленото и финален акцент - чувствена дантела в бяло. Добавихме две функционални джоба, които завършват с контрастираща обточваща лента. По същия начин завършват и ръкавите, подгънати в маншети. Сакото се закопчава с цип, който добавя спортен дух към елегантната кройка.

Сив панталон и бяло сако с дантела

Сакото е изработено от висококачествени материи със състав: плат 1: 100% полиестер; плат 2: 70% полиамид и 30% полиестер; вата: 100% полиестер; хастар: 100% полиестер.

В този тоалет сакото е съчетано със сив панталон от вълна, полиестер и еластан - практичен и задължителен за гардероба на съвременната жена през зимата. Елегантна комбинация с почти универсално приложение, която ще внесе голяма доза женственост и нежност в динамичното Ви всекидневие.

Абонирай се

Може да изберете също