Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Британска класика в сол-пипер

И тази есен карето е на почит. Строгостта на този десен е разчупена с елементи от деним, които превръщат това прекрасно сако в комбинация, с която няма да Ви се наложи да избирате между безупречния външен вид и комфорта си. Висококачествена материя от вълна - приятна на допир, позволява на кожата Ви да диша и Ви дава свобода на движение.

LuxyLu image
Карирано сако и дънков панталон

Удобство и елегантност за напреднали

Вталено карирано сако с елегантна кройка и спортен дух. Дълги ръкави. Ниско закопчаване и удължение на яката в ревер. Дрехата е красива, практична, създава усещане за лекота и комфорт.

Сакото е съчетано с черен панталон от деним, който подчертава достойнствата на тялото и Ви осигурява удобство през целия ден. Класическа линия на кройката. Два джоба в предната и два джоба в задната част на модела. Декоративни тегели.

Карирано сако и дънков панталон

Кройката на вълненото сако е вталена, като при гърба на нея се акцентира чрез контрастиращи кантове. Два странични функционални джоба с капачета в черно. С вграден колан на гърба. Съставът на основния плат е 42% вълна; 36% полиестер; 22% вискоза. Детайлите са от 100% памук. Има два вида хастар, съответно 100% памук и 100% полиестер.

Може да изберете също