Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Стилно дамско сако с вата

Индивидуалните Ви предпочитания ни вдъхновиха да създаваме дрехи, които да бъдат откровен израз на най-добрите Ви качества. Достатъчно е да има един характерен елемент от облеклото Ви, за да се отличите. Сако, с което можете да бъдете уверена, че ще създадете отлично първо впечатление за себе си. Топлите пастелни тонове подчертават Вашата решителност. Детайлите в дизайна, като високата якичка, подсказват високи изисквания и увереност. Подбрахме материите с мисъл за практичните дами.

LuxyLu image
Дамско сако с вата и дънков черен панталон

Цветни щрихи през зимата

Красиво и удобно дамско сако с вата, което ще Ви донесе топлина през студените дни. Дрехата е част от нашата нова колекция, която Ви предлагаме за предстоящите месеци. Сакото е със средна дължина от 62см. С дълги ръкави с цепки, които можете да прегънете и в маншет. Дрехата е с изчистена линия с висока яка. Закопчава се при предната среда с копчета. Сакото има два функционални джоба, в които да скриете длани, когато Ви е студено.

Дамско сако с вата и дънков черен панталон

Пастелните тонове Ви дават още един повод да се усмихвате. Широк спектър от възможни съчетания. Заложете на елегантно и също толкова удобно сако за есенно-зимния сезон. Тук предложението е небрежна комбинация с панталон в тъмен деним.

Свързани продукти

Сако с вата в пастелни цветове

Стил, увереност и излизане от традиционната за зимата сиво-черна гама. Стилно ватирано сако в пастелни цветове. Богат избор от възможни съчетания.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също