Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Вталено черно сако и класически панталон

Черното - синонимът на универсалната елегантност в широкия спектър на цветовата гама. Черното е цвят, който подхожда на почти всеки модел дреха в гардероба Ви. Особено популярен избор за сака и връхни дрехи през студения сезон.

Това сако от полиуретан води в битката със стереотипите. Лесна за комбиниране, стилна и практична дреха за есенните и пролетните дни. Основният плат е от 100% полиуретан. Позволява да експериментирате и да го съчетавате на воля.

LuxyLu image
Вталено сако и класически панталон

Свобода на изразяване и небрежна елегантност

Смела комбинация на нетрадиционна материя и класически стил на кройката. В средната част на гърба е вграден ефектен колан с деликатни хоризонтални плисета. Има платки в зоната на раменете. Благодарение на вталената кройка моделът следва извивките на тялото. Сакото е с хастар. Закопчава се с две копчета. Ръкавите са с шлиц, с по четири декоративни копчета.

Вталено сако и класически панталон

Комбинацията, която виждате, е с черен зимен панталон с високо съдържание на вълна, но със същия успех бихте могли да съчетаете сакото с дънки или с друг спортно-елегантен елемент от облеклото Ви и да постигнете по-бунтарско излъчване. За поразителен ефект остава да добавите само подходящото ярко червило!

Съставът на сакото: плат от 100% полиуретан и хастар от 100% полиестер.

Абонирай се

Може да изберете също