Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Ватирано сако с дантела и стилна рокля

Внесете настроение и цвят в сивотата на дъждовните есенни дни. Комбинацията от свежо зелено и дантела изразява Вашата артистичност и е чудесен избор за съвременната градска джунгла.

LuxyLu image
Рокля и ватирано сако с дантела в зелено

Изискана, смела, екзотична визия

Сакото е с четирислойна структура: подплата, върху нея вата, над тях цветен плат в електриковозелено и финален акцент - чувствена дантела в черно. Добавихме два функционални джоба, които завършват с контрастираща обточваща лента. По същия начин завършват и ръкавите, подгънати в маншети. Сакото се закопчава с цип, който добавя спортен дух към елегантната кройка.

Рокля и ватирано сако с дантела в зелено

В този тоалет сакото е съчетано с елегантна рокля с дантела в горната част. Класическо черно и кройка, която позволява на дрехата да следва извивките на тялото.

Свързани продукти

Официална рокля с дантела в каки

Вталена дамска рокля с елегантен дизайн. Дрехата е изработена от дантела и плат. Дантелата покрива горната част на тялото и преминава в пола с прав силует от нежен плат.

Вижте

Официална рокля с дантела в черно

Вталена дамска рокля с елегантен дизайн. Дрехата е изработена от дантела и плат. Дантелата покрива горната част на тялото и преминава в пола с прав силует от черен плат.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също