Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Визия с класически елементи

Силует, създаден за дами, които искат да се придържат към класическия стил в облеклото си, но и да се открояват.

За да засилим идеята за мъжки фрак, сме съчетали сакото с панталон. Десенът е решен в меко сиво и райе, а дизайнът позволява чудесната комбинация и с деним.

LuxyLu image
Сиво сако и панталон

Елегантност и удобство в едно

Сакото е вталено. С класическа линия и средна дължина. Яката преминава в ревер с гарнитури от райе. Закопчаването е с едно копче. Два функционални джоба с капачета. Дизайнерският почерк в модела личи в шлица при гърба, който е с елици и копчета.

Съчетанието е с раиран панталон с класическа кройка и тесни крачоли. С два функционални джоба. Материалът е еластичен и това го прави удобен за носене.

Сиво сако и панталон

Нашето предложение за съчетаване на това елегантно сако с панталон може лесно да бъде разчупено според вкуса Ви и според повода. Класическите сиви тонове позволяват изобилие от вариации и смесване на материи и цветове, които ще определят облеклото като бизнес или вечерно.

Свързани продукти

Сиво сако и панталон

Втален дамски костюм от сако и панталон. В сив цвят, с елементи от екокожа. Сакото е с яка, която преминава в ревер. С два функционални джоба и един декоративен. С дълбок, но стилен шлиц. Ефектен дизайн, който разнообразява класическата кройка на дамското сако. Панталонът е с тесен крачол и изчистена линия.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също