Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Дрескод: Комфорт!

Умело съчетание на три цвята памучен плат с мека текстура и еластичност. Декорациите подчертават женствените контури и гарантират перфектна форма.

Комбинацията от светъл памук с еластан, тъмен деним и червени акценти, прави сакото и полата лесни за съчетаване и поотделно, а дизайнът им – Вашият любим тоалет.

LuxyLu image
Костюм от сако и права пола

Незабравима елегантност

Ежедневно сако с класическа линия и къси ръкави. С два функционални джоба и множество декоративни тегели. Дължина на сакото в среден размер 57 см.

Права пола от памук с еластан. С ниска талия, за да приляга идеално по тялото. Декорирана с множество тегели и елементи: декоративни копчета в предната част на колана, щрифелки при подгъва, завършващи също с копчета, два метални ципа при гърба- единият затваря цепката на полата, като позволява да се носи и разкопчан.

Костюм от сако и права пола

Съчетайте това прекрасно сако в светлосиньо с пола, изработена от същите материали и цвят. Състав: 95% памук и 5% еластан.

Свързани продукти

Костюм от сако и права пола

Ежедневен костюм от сако и права пола. Мека памучна материя с еластичност. Сакото и полата са с множество украсителни елементи. Полата е права.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също