Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Стилна комбинация в червено

Елегантно сако от памук с еластичност. Дреха с класическа линия, без подплата. Сакото е комбинация от множество детайли, сглобени във вталена, елегантна дреха, декорирана с лицеви тегели, шлиц при гърба с ефектни копчета. Модел с ревер - класически и практичен; закопчава се с копчета при предната част.

LuxyLu image
Дамски костюм от памук в червено

Дръзко цветно присъствие

Съчетайте сакото с удобен и стилен панталон от памук и еластан и в резултат ще получите един костюм, с който няма да останете незабелязана. Кройката на панталона позволява да пасне идеално по тялото Ви. Две джобчета в предната и две джобчета в задната част. Декоративни тегели. Към вградения колан са добавени гайки.

Дамски костюм от памук в червено

Дамски летен костюм

Класическо облекло в смел цвят. Дамски костюм за лятото, с който можете да изпитате комфорта на памучната материя и в най-горещите дни и едновременно с това да се радвате на елегантна визия.

Свързани продукти

Светлосин костюм от две части

Костюм от две части. Светъл, но делови цвят, в който се срещат бледосиньо и светлосиво. Този класически летен сет Ви позволява да разчитате на безупречна визия, без да правите компромис с комфорта си.

Вижте

Бял костюм от памук

Дамски костюм в бяло. Сако от памук с еластичност. Дреха с класическа линия. Нежният бял цвят е стилен избор за топлия сезон. Кройката на сакото е с класическа линия, няма подплата. Съчетание с практичен панталон от същата колекция.

Вижте
Абонирай се

Може да изберете също