Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Стил, достоен за кралския двор

Строга линия на облеклото, която ще допринесе за увереността Ви и ще Ви съпътства при постигането на успехи на най-високо ниво. Костюмът демонстрира характерен вкус и индивидуален почерк, буди асоциации, свързани с професионализъм, и внушава доверие. Едрата структура на плата, елегантната линия на сакото и полата, цветът на тъмен шоколад: всеки малък детайл говори за абсолютно съвършенство и безспорна елегантност.

LuxyLu image
Зимен костюм в две части

Елегантност и удобство в студените дни

Дамски костюм, създаден в чест на красотата и комфорта в студената част от годината. Сакото е практично и удобно, материята е от двуслоен релефен плат с високо съдържание на вълна. Горната дреха е с изчистен силует, декорирана с ефектна бленда от къси ресни при преден ляв и десен борд. Сакото е със средна дължина от 60см. С дълги ръкави и маншети с цепки, с две външни джобчета. Закопчаването е с четири копчета. Полата е права. С дължина около коленете. Закопчава се с цип. Украсителните елементи на полата повтарят декорацията на сакото: нежни ленти от малки ресни.

Зимен костюм в две части

Зимен костюм в две части

Практичен и удобен костюм, част от нашата нова колекция есен-зима, която Ви предлагаме за предстоящите месеци. Чудесна комбинация, чиито елементи можете да съчетавате бързо и лесно и поотделно. Цветът е тъмен, но с меки оттенъци, подходящи за сезона.

Абонирай се

Може да изберете също