Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече

Спортно-елегантна визия в черно

Никой не би предположил, че комбинацията от сако и панталон, изработени от деним, може да изглежда толкова стилно и елегантно. Ето, че черният цвят и класическата кройка на дрехите допринасят за това. Този своеобразен костюм от две части ще Ви зареди с енергия и увереност, че можете да постигнете всичко, независимо от бързото темпо, с което тече времето в делничните дни.

LuxyLu image
Сако и панталон от деним в черно

Комбинация, с която ще се отличите

Сакото от деним е красиво, удобно и практично. Универсално решение за всеки ден, подходящо за разнообразни поводи. Кройката на дрехата е изчистена и приляга по формите на тялото. Има две джобчета в предната част. Вталено е при гърба. Изработено е с шлиц, акцентиран с копчета. Съставът му включва 98% памук и 2% еластан.

Сако и панталон от деним в черно

Панталонът, също като сакото, е изработен от деним в черно: 98% памук и 2% еластан. Моделът е спортно-елегантен и изключително удобен. Линията на кройката е изчистена, като приляга по тялото и следва извивките му. Две джобчета в предната част и две при гърба. Украсителни шевове. Вграден колан с гайки. Комбинирайте смело според вкуса си.

Абонирай се

Може да изберете също